Хиляди проглеждат с проста рецепта с магданоз

Магданозът освен вкусна подправка е природен лек с невероятен ефект. Употребата му се е превърнала в незаменима част от ежедневието на немалка част от българите. Подправката е идеална за използване в кулинарията, но това далеч не е единственото ѝ предназначение. Редовното приемане на магданоз би могло да ви дари с орлово зрение и това никак не е преувеличено.

Магданозът притежава детоксикиращо, антиспазматично, антисептично и стимулиращо действие. Листата на растението се използват, докато са все още пресни. Те са богати на витамин от група С, желязо и каторин.

Лековитата билка съдържа фолиева киселина в завидно количество. Тази комбинация от важни витамини и минерали спомага да хвърлите очилата и да свалите диоптъра за нула време. За рецептата вземете една връзка магданоз и я нарежете на ситно. Смесете я с една кофичка кисело мляко.

Сместа е нужно да се изконсумира за цял ден. Това лечение трябва да продължи в рамките на месец. След 30 дни към сместа се добавят и връхчета от коприва (обезателно прясна). Продължете този курс на лечение за още 1 месец.

След 2 месеца ще се чувствате превъзходно и дори ще можете да се разделите с очилата. Напълно постижимо е да възстановите своето зрение в рамките на 2 диоптъра.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *