Хората в Банско и Разлог пред Цветанов: Няма да се поддадем на мутренските подходи!

До дни ще бъдат открити офисите на Републиканци за България в общините Банско и Разлог. Това стана ясно по време на проведените срещи на председателя и зам.-председателя Цветан Цветанов и Павел Вълнев, областния координатор д-р Атанас Камбитов, членът на Изпълнителния съвет Георги Икономов и Димитър Кондев с членове и симпатизанти на партията от двете общини.

Сред обсъдените теми на срещите бяха преодоляването на страха, както и постигането на повече прозрачност в управлението на местно ниво.

Присъстващите на събитията бяха обединени от мнението, че Републиканци за България е реалната алтернатива на статуквото в общините, в потвърждение на думите за всяване на страх и отправянето на заплахи, които демонстрира местната власт спрямо хората.

Непосредствено преди да започне събитието в Банско бяха изпратени служители на ръководни позиции от общината, които седяха в коли и наблюдаваха кой ще влезе на срещата на Републиканци за България. Сред наблюдаващите бе забелязан и Тодор Тренчев, директор на общинското дружество „Топлоснабдяване Банско“.

Станали свидетели на тази гледка от 90-те години, хората споделиха, че няма как да се поддадат на подобен мутренски подход и това е допълнителна мотивация да се присъединят към ПП „Републиканци за България“.

От Републиканци за България увериха, че предстоящите седмици ще продължат активната работа и ще дадат гласност на всеки един случай на злоупотреба на власт и мачкане на хората по места, които решават да изберат партията отстояваща евроатлантическата стабилност на страната по пътя към силна и обединена Европа.

Липса на адекватна стратегия за справяне с коронакризата бе сред темите, които бяха повдигнати на обсъждане и че тя е сред основните, заради които обществото е изгубило доверието си в институциите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *