Хората от чистотата в Банско оборудвани с предпазни костюми

Хората от чистотата в Банско оборудвани с предпазни костюми

Хората, които се грижат за чистотата в община Банско, който е под карантина от вторник насам, получиха необходимите облекла и маски, за да си вършат работата, според въведените норми и правила. Днес ощинският кризисен щаб информира, че обстановката в града е спокойна.

През изминалото денонощие няма сериозни нарушения на обществения ред, създаден въз основа на заповедта на Министъра на здравеопазването за въвеждане на карантина в гр. Банско, пише struma.com. Нови 1500 безплатни маски за многократна употреба са разнесени в магазинната мрежа в града.

Припомняме, че те са в ограничени количества и са предназначени най-вече за възрастни хора, които не могат да се снабдят сами с предпазни средства. Всички хора, които работят на терен по изпълнение задачите, поставени от Общинския кризисен щаб и МВР, са снабдени със специални защитни облекла.

Продължава почистването и дезинфекцирането на гр. Банско по план и при спазване на изискванията. От 23 март ще бъдат отворени всички банкови клонове на територията на гр. Банско.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *