Хората от чистотата в Банско оборудвани с предпазни костюми

Хората от чистотата в Банско оборудвани с предпазни костюми

Хората, които се грижат за чистотата в община Банско, който е под карантина от вторник насам, получиха необходимите облекла и маски, за да си вършат работата, според въведените норми и правила. Днес ощинският кризисен щаб информира, че обстановката в града е спокойна.

През изминалото денонощие няма сериозни нарушения на обществения ред, създаден въз основа на заповедта на Министъра на здравеопазването за въвеждане на карантина в гр. Банско, пише struma.com. Нови 1500 безплатни маски за многократна употреба са разнесени в магазинната мрежа в града.

Припомняме, че те са в ограничени количества и са предназначени най-вече за възрастни хора, които не могат да се снабдят сами с предпазни средства. Всички хора, които работят на терен по изпълнение задачите, поставени от Общинския кризисен щаб и МВР, са снабдени със специални защитни облекла.

Продължава почистването и дезинфекцирането на гр. Банско по план и при спазване на изискванията. От 23 март ще бъдат отворени всички банкови клонове на територията на гр. Банско.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.