Цеца Величкович направи 47 в изолация и с маска

Сръбската фолк легенда Цеца Величкович чукна 47 години в изолация и с маска на лицето. Преди дни певицата разбра, че е с коронавирус и в момента тя се намира под карантина в дома си, пише facenews.bg

„Телефонът ми не спира да звъни. Мисля, че получих повече от 2000 съобщения и безброй обаждания. Понякога имам чувството, че работя в кол център“, призна Светлана Ражнатович, известна на широката публика с артистичния си псевдоним Цеца.

Когато става дума за нова любов, Цеца казва, че има критерии за връзка, а не за мъж.

„Време е за нова любов. Важно е да знаем какво даваме за любовта. Когато я имаме, трябва да се опитаме да я запазим. Не става въпрос за това какъв мъж би ме направил щастлив, а каква връзка. Имам нужда от любов, доверие, страст, но в всичко опира до уважение и мир “, признава вдовицата на жестокия главорез Желко Ражнатович – Аркан.

Певицата също призна в кои ситуации плаче. „Предпочитам да си спомням моментите в които съм се усмихвала. Имаше две причини за щастие през предходната година. Сватбата на сина ми Велко, а след това и раждането на внука ми Желко. Разбира се, благодарен съм за всички онези други красиви моменти, както и за добрите хора, които бях в живота ми за последната година“, каза Цеца.

Припомняме, че сръбската певица преди дни призна, че е пипнала коронавирус. Тя е дала положителен тест заедно със сина си Велко. Цеца стана баба за първи път преди броени дни. Снахата на изпълнителката на „Трепни“ Богдана роди момче, което носи името Желко, на покойния съпруг на Цеца – Аркан. Предполага се, че Величкович и синът й са пипнали заразата в родилния дом.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *