Чат DMS Тризначки: Две от тях живеят с по 50 паунда седмично

Две от тризначките, които станаха известни покрай „Биг Брадър“, живеят с по 50 паунда седмично, което е около 118 лева. Надежда Хоуп и Лав Станчева държат да пребивават в Англия и от там се молят за пари. Лав Станчева, както се самопрекръсти блондинката, написа прочувствен пост в социалната мрежа и помоли хората за дарения, информира Lupa.bg.

„Някой може ли да помогне оцеляваме аз и моята сестра със 50£ седмично. Някаква организация каза че ще помогне но вече месец и половина не го прави“, написа Надежда (б.а. правописът е запазен).

„Защо не се махнете от този Лондон, елате в Кент. Тук има мн ферми, пак хаоси, които предлагат постоянна работа и ще имате покрив над главата с каравани, те са добро начало. Дават фургони, където можете да живеете“, отвръщат познати на наперената тризначка, а друга се включва, че ги познава и не им се работи.

„Много са мързеливи. Искат без да работят, да живеят на подаяния. Щом до там стигнаха млади момичета да живеят в черква и да молят за помощ. Неслучайно Любов се отрече от тях, искаха тя да ги издържа“, допълват запознати.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *