Червеният конец против уроки действа само на лявата ръка

На всеки от нас се е случвало да бъде урочасан. Да станеш жертва на зли завистливи очи е често срещано и изключително неприятно преживяване. Това може да ви навлече главоболие, проблеми в работата и семейството и дори ядове със здравето.

Един от най-изпитаните начини за борба с уроките е носенето на червен конец за защита. По правило той се връзва на лявата ръка на човека, който иска да се предпази, защото болестите, уроките и нещастията нападат отляво. Днес вместо червен конец може да сложите на ръката си семпла червена гривна против уроки, която пак ще ви предпазва от завистливите погледи.

Гривната против уроки също се носи на лявата ръка. Тя трябва задължително да бъде в червен цвят, защото червеното се противопоставя на негативната енергия и лошите помисли. Смята се, че традицията да се връзва червен конец на ръката или са се слага червена гривна против уроки датира още от времето на Рахел, жената на Яков. След смъртта й около гроба и е била навита червена нишка, която до ден днешен се смята за бариера срещу злото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *