Червен картон за Бербатов заради COVID-19

Червен картон за Бербатов заради COVID-19

Димитър Бербатов е трябвало от средата на март да започне работа във футболна школа в Англия. Заради избухналата в цял свят пандемия заради коронавируса обаче плановете на легендарния нападател са се провалили. Митко е бил гласен за помощник-треньор в академия на местен клуб. Най-вероятно става въпрос за някой от тимовете, където Бербо игра на Острова – Тотнъм, Манчестър Юнайтед или Фулъм.

Той все още няма необходимата диплома, за да е старши треньор, но настоящата тапия му позволява да е помощник. Въпреки това финансовото му възнаграждение щяло да бъде повече от задоволително.

При настоящите обстоятелства пренасянето на Бербатов в Англия се отлага за неопределено време, а и не се знае дали, след като пандемията отшуми, мястото му ще остане запазено.

Отделно се разбра, че на главата на Димитър се е стоварил още един проблем. Преди той откри онлайн магазин за артикули, на които грее собственото му лого. Според запознати обаче продажбите не вървят добре.

„Не е така, както той искаше. Можеше и по-добре. Разбира се в случая COVID-19 не оказва влияние, защото бизнесът на Бербатов е онлайн. Но въпреки това нещата не са на ниво“, признават от обкръжението на седемкратния победител в анкетата за най-добър футболист на България.

„Бербатов доста се ядоса заради двата проблема, сякаш е получил червен картон. Имаше си едни планове, но се наложи да ги отложи. Той обаче е мъжкар“, добавят близки на Димитър.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *