Черна завист! Панелистка на Гала като кралица, пръска милиони

Андреа Банда Банда разбуни духовете и ядоса феновете си със своето най-ново откровение. За водещата на Гала отдавна се говори, че произхожда от заможно семейство, но за пръв път тя самата призна за финансовото си безгрижие и то с половин уста.

Направи го в отговор на провокация в инстаграм профила й в началото на октомври. Поводът бе пост, в който Андреа Банда Банда, която води рубрика в предаването „На кафе” сподели, че е в петзвезден хотел в Сандански:

„Принципно съм дете на стари къмпингари и мога да отсядам във всякакви места, на които може да се лежи. Обаче влязох в един хотел и си казах – имам ли достатъчно пари да си платя нощувките и да ми останат пари за бензин за връщане – да. Заслужавам ли лукс и разкош? Така мисля! И ето ме – един човек в двойна стая”.

Веднага стартираха коментари, сред които бе и провокиращият: „Баща, който е едновременно стар къмпингар и милионер”. Андреа Банда Банда изглежда не се смути, защото веднага реагира и обясни, че едното не изключва другото, писа „Уикенд“.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *