Чисто гол 29-годишен мъртвец шокира Отец Паисиево

Гол труп е намерен вчера следобед в местността „Кавак Дере“ край село Отец Паисиево, съобщиха от полицията. На шокиращата гледка попаднал 51-годишният местен козар Георги. Той веднага подал сигнал на кмета на Отец Паисиево и на тел. 112.

Моментално на място пристигнаха около 40 униформени, екип на Съдебна медицина, разследващи, разказа кметът Валентин Абрашев. Разпределени на малки групи претърсихме голям район в радиус около два километра. Бе намерена само тениска, която вероятно е на починалия, но не бяха открити нито панталон, нито яке, нито бельо.

Установено е, че мъртвият е млад мъж се казва Евгени Димитров и е от Карлово. Той е криминално проявен, наркозависим. Родителите му са разведени . Той е живял с баща си в Карлово, а майката на младежа живее в съседното на Отец Паисиево село Стрелци.

Едно от предположенията е, че мъжът е ходил до Стрелци да се види с майка си и на връщане в посока Карлово е тръгнал през гората.Маршрутът, който избрал обаче не съвпада с черните пътища през местността Даробас, които водят към Баня.

При първоначалния оглед не са установени следи от насилствена смърт. Вероятно мъжът е починал от измръзване. Изяснява се дали преди това е бил дрогиран.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *