Чудо! Жена роди близнаци само месец, след като роди момче

В следващите няколко реда ще разкажем историята на Арифа Султана. Тя забременяла, когато била едва на 19-годишна възраст, но тъй като в нейното село нямало болница, тя била принудена да отиде в съседното, където родила недоносено момченце, а след няколко дни била изписана.

Коремът й обаче не се прибирал, а си стоял огромен, а тя естествено обвинявала лъскавия „Инстаграм“ в който жените изглеждат перфектно още при изписването от болницата.

26 дни по-късно обаче Арифа отново се нуждаела от лекар. Стомахът й започнал да я боли, а след минути болката станала нетърпима. Тя била откарана отново в болница, но този път в по-голям град. Там й е бил направен ултразвук.

„Просто бяхме шокирани, никога досега не бяхме виждали подобно нещо“, заяви гинекологът Шейла Поддар, която прегледала младата жена.

Оказало се, че Арифа ражда отново и то близнаци. Не беше възможно да ги роди по естествен път и заради това те са били извадени чрез цезарово сечение.

Тя родила момче и момиченце. Така Арифа буквално за месец от бездетна жена се превърна в жена с 3 дечица.

Лекарите обясняват, че причината да не се хване, че бебетата са три, е че жената нито веднъж не е ходила на ултразвук по време на бременността.

Оказва се, че Арифа има рядка вродена патология – две матки.

Обикновено с такава патология жените забременяват много трудно, да не говорим, че ембрионите започват да се развиват в двете матки едновременно .Бременността може да не идва едновременно, но с разлика от няколко дни и седмици. Лекарите все пак вярват, че в случая с Арифа всичко се е случило едновременно.

„Бебетата и майката са напълно здрави. След 4 дни бяха изписани“, казва д-р Шейла Поддар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *