Шефката на митниците със скъп подарък за главсека

Малко след като съдът реши шефката на Агенция „Митници“ Петя Банкова и обвиняемия Стефан Димитров да останат в ареста, в медиите изтекоха кадри от СРС-та, според които двамата са се познавали, а освен това са имали срещи с висши политици и полицаи.

Бяха представени доказателства, че Банкова познава Марин и Стефан Димитрови, което по-рано в разпита е отрекла. Банкова и Стефан са заснети заедно от охранителни камери на хотел край Правец.

Освен това има доказателства за срещи на Банкова със Стефан Димитров и главния секретар на МВР Живко Коцев, пише Телеграф.

Съдът отбеляза още, че други кадри показват как на летище „София“ в края на март Димитров подарява скъп часовник на Живко Коцев и той поставя часовника на ръката си.

На кадрите се вижда още и бившият вътрешен министър Бойко Рашков, заедно с Коцев и Димитров.

Малко по-рано снимките публикува и разследващият журналист Слави Ангелов, който ден по-рано обяви, че е е следял дейността на сочения за контрабандист на цигари и обявен за общодържавно издирване Никола Николов-Паскал, обвиняем заедно с Банкова и Димитрови, както и че има информация, свързваща Коцев с Паскал.

Петя Банкова и Стефан Димитров получиха постоянен арест от съда за участие в организиран престъпна група за пране на пари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *