ЮЗУ обяви второ класиране, срокът за записване е до 22 юли

Югозападният университет „Неофит Рилски“ обяви второто класиране на приетите студенти за учебната 2020/2021 г. Бъдещите студенти могат да проверят резултатите от класирането в платформата: https://ksk.swu.bg.

Всички приети на второ класиране студенти следва да се запишат в срок от 17 до 22 юли 2020 г., като представят диплома за завършено средно образование (копие и оригинал) и квитанция за платена семестриална такса. Документи се приемат в Учебен корпус № 1 на университета (Кандидатстудентски център – стая 1102А, ул. Иван Михайлов № 66). Работното време на комисиите за записване в делничните дни е от 08.00 до 12.00 часа и от 13.00 до 17.00 часа, а в почивните от 09.00 до 15.00 часа.

Кандидат-студентите, приети в специалностите: „Педагогика на обучението по математика, информатика и информационни технологии“, „Педагогика на обучението по физика и математика“, „Педагогика на обучението по химия и физика“, „Педагогика на обучението по химия и Човекът и природата“, „Педагогика на обучението по география и история“, „Педагогика на обучението по български език и чужд език (руски)“, „Педагогика на обучението по български език и чужд език (гръцки)“, „Педагогика на обучението по български език и чужд език (китайски)“, „Педагогика на обучението по български език и чужд език (английски)“, „Педагогика на музикалното изкуство“, „Педагогика на обучението по изобразително изкуство“, „Педагогика на обучението по технологии и предприемачество“, „Физическо възпитание и спорт“, „Оптични технологии“, „Физика“, „Химия“, „Медицинска химия“ и „Математика“ са освободени от заплащане на семестриалните такси съгласно Постановление № 137 от 25 юни 2020 г. на Министерския съвет.

При записването си в обявения срок от 17 юли до 22 юли новоприетите студенти в тези специалности представят само диплома за завършено средно образование (копие и оригинал). От 17 юли 2020 г. започва и приемът на документи за бакалавърските програми след завършено средно образование в платена форма на обучение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *