Яница разкри как поддържа форма

Яница разкри как поддържа форма

Яница спазва отговорно предписанията за физическа изолация и остава вкъщи по време на пандемията Covid-19. Срещите с публиката много й липсват и се надява, че няма да е далеч времето, когато отново ще се забавляват заедно в нощните клубове.

“Засега не ми тежи ограничението да остана вкъщи, защото си намирам какво да правя всеки ден. Слушам любима музика, чета интересна книга или пък гледам филм, а понякога приготвям и различни кулинарни рецепти, които харесвам“ – сподели изпълнителката.

От няколко години певицата на „Пайнер“ е почитател на здравословния начин на живот и се стреми да избягва бяло брашно, захар и сол. Често обаче закусва със смути от пресни плодове или зеленчуци, ядково мляко и семена. А в менюто си понякога включва баница или палачинки без брашно, които е открила в популярните напоследък кето режими.

Тези дни тя сподели част от тях и с почитателите си в Инстаграм, които я поздравиха за полезните рецепти, които им показва.

“Не спазвам определен режим, просто се старая да се храня здравословно и да не ям вредни неща. Мога да си хапвам различни неща без да се притеснявам за фигурата си, но преди всичко се чувствам страхотно и изпълнена с енергия“ – казва още изпълнителката на “Твоето Ферари“.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *