4 зодии, които всички водят за носа и прецакват

4 зодии, които всички водят за носа и прецакват

Когато са влюбени, хората стават по-уязвими и неуверени в себе си, по-чувствителни и много често идеализират партньора, пише dnes.bg. Някои зодии са прекалено емоционални и се оставят на тези емоции, слагат розовите очила и партньорът може да ги манипулира. Вижте кои са те, според „Times Of India“.

Телец

Телците много държат на лоялността във връзката, това е най-важното, което търсят в човека до тях. Трябва им много време, за да повярват на половинката и да се уверят в любовта ѝ. Но веднъж щом това стане и са много влюбени, не биха рискували връзката си заради нищо. Обичат много силно и продължително, но стават уязвими и затова е лесно да бъдат манипулирани, когато връзката се задълбочи и стане доста сериозна.

Везни

Тези зодии се нуждаят от мир и баланс, що се отнася до връзките. И знаят как да постигнат това, не искат драми. Но има много работа, докато постигнат нужната хармония. Търсят човек, който им дава сигурност и стабилност и когато го намерят, са много щастливи и на седмото небе. Когато са толкова влюбени и очаровани, те могат да бъдат лъгани. Правят всичко за партньора и не осъзнават дали той им отвръща със същото.

Рак

Най-емоционалните зодии. Чувствата ги владеят, изживяват всичко тежко и от малки копнеят за голяма любов. Връзката е най-важното нещо за тях, затова правят всичко за партньора, променят себе си, правят много компромиси. Искат да докажат, че са готови на всичко за любимия човек. Но невинаги човекът до тях им отвръща със същото – често ги манипулира, за да получи това, което иска. Но Раците не осъзнават това, защото им е прекалено близък.

Скорпион

Скорпионите са изключително страстни знаци, много чувствителни и емоционални. Отношенията и връзките им често са напрегнати. Тези зодии се влюбват лудо и гледат на връзката като нещо много специално, веднъж щом някой спечели доверието им. А те много трудно се доверяват и допускат някого близо до себе си. Направят ли го – могат да бъдат манипулирани, не е сигурно, че човекът до тях ги обича също толкова силно и безкористно.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *