5 години килия за нерез, блудствал с племенницата си

Състав на Окръжния съд в Кюстендил с председател съдия Надя Георгиева наложи наказание от 5 години лишаване от свобода за 34-годишния изверг Йордан Е. от Дупница, като го призна за виновен за блудство с момиче, ненавършило 14 години, в условията на опасен рецидив. Подсъдимият е осъждан 3 пъти за кражби.

Престъплението е от 28.02.2020 година и е извършено в къща в Дупница. Съдът призна нерезът Йордан за виновен в това, че е извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14- годишна възраст / негова малолетна родственица /, като блудството представлява опасен рецидив, за което му налага наказание от 7 години и 6 месеца лишаване от свобода.

Йордан Е. признава всички факти и обстоятелства в Обвинителния акт на Окръжна прокуратура, като делото се гледа по реда на съкратеното съдебно следствие, без да се разпитват свидетелите и вещите лица, и наложеното наказание се намалява с 1/3, като съдът определя за изтърпяване 5 години лишаване от свобода при първоначален строг режим, уточни „24 часа”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *