5 грешки, които мъжете допускат при ухажване

Много връзки се провалят още преди да са започнали. Случва се, защото много често мъжете подхождат погрешно, когато се опитват да се доближат до жената, която харесват, пише Аз-жената. Неподходящите начини на ухажване могат да затворят много врати, които иначе биха могли да донесат щастлива връзка.

Страхът от отхвърляне е един от най-мощните фактори, които спират мъжете да направят важната крачка към сърцето на жената, която е привлякла вниманието им. Когато се решат да го направят, те често грешат.

Кои са най-честите грешки, които мъжете допускат в ухажването на жените?

Подхождат откъм грешната страна

Една и съща стратегия за заговаряне и ухажване няма как да е еднакво успешна. Ето защо, ако използвате едно и също скучно изречение, например „здрасти, как си?“, няма да ви донесе успех. Да се приближите към една жена също е майсторски подход, защото не всяка обича изненадващи „атаки“ откъм гърба, например. Ако мислите, че ще я впечатлите, стряскайки я зад гърба ѝ, не бъдете толкова сигурни, че номерът ще подейства.

Не преценяват момента

Точният момент, в който да демонстрирате интереса си към някоя жена също е от голямо значение. Ако тя е заета, а вие настоявате да я заговаряте, това може да я ядоса, да я накара да реши, че сте нахален и нетактичен, което да ви затвори вратите към нея.

Липса на самочувствие

Някои жени са привлечени от скромни и плахи мъже, но това е по-скоро рядкост, отколкото тенденция. Повечето дами се впечатляват от мъже със самочувствие, които излъчват увереност. За да сте сигурни, че ще бъдете забелязани, подходете със самочувствие, но не с прекалено напористо демонстриране на его. Крайностите са рискови.

Прекалено сте самоуверени

Ако се перчите като лъва, царят на джунглата, по-скоро ще предизвикате смях, отколкото ще впечатлите една жена. Не прекалявайте със самочувствието, за да не ви изиграе лоша шега.

Опитвате да флиртувате от първа среща

Прекалено настъпателното флиртуване още преди да сте опознали обекта на интереса ви е недобра стратегия. Ухажване и сваляне на звезди още на първа среща често се приема като бройкаджийство. Още по-лошо, ако ухажвате и сваляте звезди на първа среща, която не е официална първа среща, а е по-скоро първо запознанство, това също може да затръшне вратата към сърцето на дамите.

Да си добър ухажор не е лесно. Изисква се търпение, правилен подход, добър психологически усет и много премереност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *