7 знака, че духът на починал близък ви търси

Загубата на любим човек е пагубна за емоционалния ни свят. Независимо дали вярвате в отвъдното или не, понякога няма обяснение за някои наши преживявания, които, изглежда, са свързани с наши починали близки. Има 7 знака, които разкриват, че починал човек се опитва да осъществи контакт с вас. На първо място са сънищата, в които ви се явяват образите на хора, които сте загубили. Хубаво е веднага след събуждане да записваме детайлите от съня, за да разтълкуваме посланието правилно.

Когато мислите ви внезапно се изместят от един предмет към любимия покойник, това също може да е знак, че духът му търси контакт с вас. Когато нещо се движи самостоятелно, без в близост до него да има човек, това на пръв поглед необяснимо движение може да се отдаде на починалия ви любим човек. Ако поставите предмета на мястото му и той отново се движи без обяснение, може да сте по-сигурни в контакта.

Мигането на светлините, звъненето на телефона или животните, които се държат странно – всичко това може да е признак, че вашият любим човек общува по неговия си начин с вас и се опитва да привлече вниманието ви. Физическите усещания по вашето тяло, като изтръпване, настръхване или усещане за полъх, когато няма вятър или студ, всичко това може да е признак, че духът на любимия заминал си човек е наблизо. Или може да усетите познат аромат, който ви напомня за него. Виждането на неща, които всъщност не са там, може да бъде страшно, тъй като обикновено свързваме това с психични заболявания.

Ако сте имали видение, при положение че няма друг в помещението, възможно е духът на любимия ви човек да се опита да се свърже с вас. Синхронизацията в момент на контакт с душата на отишъл си понякога води до някои леки инциденти, които изглеждат като случайни, но всъщност са знак, че любимият е наблизо и е предотвратил по-сериозни щети. Това е начин той да ви успокои, че се грижи за вас и от отвъдното. При „случайно“ подхлъзване или „стъпване накриво“, или „връщане за забравено нещо“, или „хлопване на вратата, а вие сте отвън без ключове“, бъдете бдителни. Помислете какво би могло да е посланието на тези наглед дребни произшествия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *